Termék részletek
Grapoila Mustármagliszt 250 g
A mustármagliszt mustárpor néven is ismert fűszer az angolszász piacon. A mustármagból kipréseljük az olajat, majd a présmaradványt megőrölve kapjuk meg a mustármaglisztet. Értékes fehérjeforrás, aminosav-összetétele változatos. A mustármagliszt gazdag ásványi-anyagokban, rostokban.
Kiválóan alkalmas salátaöntetek, húsok ízesítésére, pácolására, valamint házi mustár készítéséhez. Húsok panírozásához is használhatjuk, különleges ízt és színt kölcsönöz ételünknek. Ha házi tésztát szeretnénk készíteni, érdemes a liszthez adalékanyagként mustármaglisztet adni.
A mustármaglisztből kitűnő mustáros grillpác készíthető. A hagyományos, savas mustárral ellentétben nem keményíti meg a húst, akkor sem, ha azt hosszabb ideig hagyjuk a páclében.
Kiválóan alkalmas salátaöntetek, húsok ízesítésére, pácolására, valamint házi mustár készítéséhez. Húsok panírozásához is használhatjuk, különleges ízt és színt kölcsönöz ételünknek. Ha házi tésztát szeretnénk készíteni, érdemes a liszthez adalékanyagként mustármaglisztet adni.
A mustármaglisztből kitűnő mustáros grillpác készíthető. A hagyományos, savas mustárral ellentétben nem keményíti meg a húst, akkor sem, ha azt hosszabb ideig hagyjuk a páclében.
-
Tömeg 250 g/db
-
100 % zsírtalanított mustármagliszt
-
Energia (kJ/kcal)
1325/ 316
Zsír (g/100g)
13,06
amelyből telített zsírsavak
0,70
Szénhidrát (g/100g)
13,16
amelyből cukor (g/100g)
9,52
Fehérje (g/100g)
36,33
Só (g/100g)
<0,03
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Karácsonyi termékek
- Lisztek
- Sütemény Lisztek
- Zsemlemorzsák és helyettesítői
- Kenyerek, péksütemények, kenyér helyettesítők
- Palacsintaporok
- Száraz Tészták
- Köret
- Alapok és adalékanyagok
- Kész apró sütemények
- Édes és sós finomságok
- Reggelizőpelyhek, kásák (zab,rizs, Quinoa, hajdína)
- Müzli és müzli szeletek
- Pudingok és sütemény töltelékek
- Tejek, tejtermékek, tejpótlók
- Édesítőszerek, kakaóporok és kávék
- Fűszerek és ételízesítők
- Olajok, ecetek
- IR-Cukorbeteg diétába illeszthető termékek