Hírek
2024.12.16 8:27
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Éléskamra Natúr piskóta és muffin 135g (proffin) lisztkeverék

Éléskamra Natúr piskóta és muffin 135g (proffin) lisztkeverék
1 129 Ft
Puha muffin és piskóta, amihez nem kell külön felverni a tojás sárgáját és fehérjét, mégis egy könnyed tésztát kapunk.
  • Szeretnél egy olyan muffin lisztkeveréket, ami magasabb fehérjetartalmú, és magaddal viheted bárhova? 

    Süss 12 db muffint a lisztkeverékünk segítségével, ízesítsd kedved szerint és élvezd a gluténmentes, paleos, magas fehérjetartalmú, muffint büntetlenül. 

    Kinek ajánljuk?

     

    • Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
    • Edzés utáni sütinek

    Szénhidrátban szegény, csábítóan puha muffin.

     

    Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, akár beilleszthető izulin rezisztens és cukorbetegek étrendjébe is, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.

     

    Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

    Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar lisztkeverék.

    Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allergén anyagok vastagon szedve.

    Tojásérzékenység esetén nem ajánljuk, mivel a termék tojás fehérje port tartalmaz.  

     

    ALAPRECEPT

     

    Hozzávalók:

    • 1 csomag Éléskamra Natúr Piskóta és Muffin Gluténmentes Lisztkeverék
    • 3 db M-es tojás
    • 80 g édesítőszer (4x édesből kb 20 grammot)
    • 70 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, - amit szeretsz vagy használsz
    • 130 ml növényi tej
    • 50 g kókusz zsír

    Egy csomag Éléskamra Natúr Proffin magas fehérjetartalmú muffin lisztkeverékből 12 darab Muffin készíthető.

     

    Elkészítési javaslat:

    Elkészítési javaslat: egy tálban keverj el 3 db M-es tojást, 80 g édesítőszert (4x édesből kb 20 grammot), 70 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, - amit szeretsz vagy használsz, és 130 ml növényi tejet. Szórd rá a muffin keveréket és önts rá 50 g lágy kókuszzsírt. Alaposan keverd el, kb. 5 perc alatt be fog sűrűsödni egy habos, krémes tésztává. Szilikonos muffin formába adagold szét 3/4-ig töltve.

    Süsd készre 190 fokon alsó- felső fokozaton kb 25-27 perc alatt. Formából kivéve hűtsd ki. Tárold jól záródó fedeles dobozban.

     

  • Tömeg
    135 g/db
  • Összetevők: tápióka keményítő, kókuszliszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, bambuszrost liszt, Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), útifűmaghéj liszt, arany lenmagliszt
  • Energia kJ 1349,82 kJ
    Energia Kcal 323,76 Kcal
    Zsír 3,32
    amelyből telített zsírsavak 2,79
    Szénhidrát 44,47
    ebből polipok 0
    amelyből cukrok 1,68
    Fehérje 12,01
    0,45
    Rost 24,45

     

Webáruház készítés